28 juni 2007

Följetongen Goda grannar - del 6

The battle rages on...
Credit: Alex (http://www.lao.se/)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Det här måste nästan vara fake, för bra för att vara sant

Anonym sa...

Goddammit! Spela nåt riktigt högt (förslagsvis en bra p-rulle), så gubbfan får en infarkt och lämnar in once and for all...!

Linda sa...

varför ser deras handstil nästan lika dan ut?

slangily sa...

Är det bara jag som hejar på gubben? Sjukt respektlöst att bråka med en 80-åring sådär. Han kanske har bott där i 50 år i lugn och ro så kommer plötsligt nån jävla snorunge och börjar härja, klart han blir förbannad.

Bor man i lägenhet måste man faktiskt respektera att det finns andra som bor nära och störs om man för oväsen.

wee1 sa...

Ja, det är bara du. Om "Alex" de facto inte ens var hemma när den påstådda störningen ägde rum så var han inte. Är det nån som stör i det här huset så är det gubbjäveln, och han borde vräkas omgående.

Jag tror inte nån som inte varit med om det kan förstå hur otroligt jobbigt det är att bli trakasserad på det här viset, när man inte har gjort nånting. Jag hade precis samma problem. Nån i ett hus jag bodde i fick för sig att det var jag som störde honom. (ingen vet vad som faktiskt störde honom, han var krigsskadad och 80% av allt han hörde kom från hans eget huvud, ingen annan i det knäpptysta huset hade hört nånting) Skrev hotfulla lappar och gjorde anmälningar - grejen är mitt jobb var sånt att jag nästan aldrig var hemma. Jag tillbringade kanske sammanlagt tjugo timmar i veckan i min lägenhet - samtliga sovandes - resten av tiden var jag på jobbet eller någon annanstans. Trots detta fick _jag_ varningar från hyresvärden. Efter ett tag började han skriva "anonyma" brev. TILL SIG SJÄLV och sen kopiera dem och skicka dem till värden och påstå att de kom från mig. Jag gick _ingen_ som helst hjälp från värden eller polisen, utan i slutändan fick jag lov att flytta sen han hotat att döda både min katt och min pojkvän.

Sen dess är jag jävligt misstänksam mot lappskrivare - den här gubben kan mycket väl vara fullständigt psykotisk.

Sanna sa...

Väntar med spänning på upplösningen. Har själv bott i hyreshus och haft rabiata pensionärer som grannar. Bästa var när jag en tidig morgon får en påringning på dörren och heltokig tant ger mig en utskällning för att jag minsann har nyttjat tvättstugan hela natten. Lite svårt med tanke på att jag hade varit på stor baluns hela natten och stupat i säng enbart en timme innan påringingen och nu jobbade på en rejäl bakfylla. Tyvärr ser och hör många ensamma människor i hyreshus det enda de vill se och höra dvs allt som ger dem en anledning att gnälla på folk

Anonym sa...

Jag kan glädja er alla med att jag nu fått ytterligare en lapp från allas vår älsklingsgubbe. Det var ett tag sen sist eftersom jag lämnade in lapparna till styrelsen och de varnade honom. Denna gången spelade jag ett fotbollsspel 02.50 vilket tydligen var för mycket för att klara av.

Kan tillägga att jag som sagt bor i en bostadsrätt.

/Alex

LocKtar sa...

Ta me en kasse arboga 7.0'r och säg till gubbhuvet att nu löser vi det som de karlar vi är!

nina sa...

"Kan också tala med en ljudtekniker som kan få tag på en känslig apparat som registrerar ljud. Polisen har inget med detta att göra."

Här börjar man ju undra.. är gubben en fd spion, med sådana kontakter, eller vad är det? Det kanske är Stig Bergling.. xD

nina sa...

Men Alex: fotbollsspel klockan 02.50.. provocerade du inte honom lite väl mycket.. jag tycker du ska försöka bli polare med honom..! han verkar visserligen aningen läskig, men även jävligt ensam.. inbjud honom till att pröva på lite fotbollspel på DAGTID, vettja.. och köp lite bullar & bjud på kaffé... vem vet, ni kanske kan bli bästa polare..? ;) men ha typ nån vän/hjälp i närheten utifall, som back-up.. å andra sidan är han 86 så det går säkert att springa ifrån honom i ett nödläge.. ;) (hm.. nu var det visserligen en tid sedan denna lappstrid pågick, ser jag, men om möjligheten till förbrödring fortfarande finns, så... ;)) ...eller kanske inte... =P

© Arga Lappen -
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från Arga Lappen, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.