29 oktober 2007

Recla(i)m the brevlåda
Credit: Malin

7 kommentarer:

Gubben sa...

Intressant att det finns så mycket av det som ingen vill ha! Det är med reklam som med landstingspolitiker...

Valentine sa...

Verkligen!
Det drygaste är när man får såna där fake-tidningar, alltså såna med typ tre nerkrafsade artiklar om lite lokala händelse den senaste månaden, och 20 sidor annonser från lokala företag. Trots att man satt en "snälla ge mig ingen reklam"-skylt på brevlådan. (Fick en i morse) "Men det är ju en gratis lokaltidning! Inte reklam."
Nej. Det är det inte.

K. sa...

Fast egentligen är det lite elakt att ta ut det på den stackars brevbäraren/reklamutdelaren som bara gör sitt jobb :/ De gillar nog inte heller reklam särskilt mycket.

elsa sa...

åååh, jag hatar reklam. jag är brevbärare ibland och det är så jobbigt när folk säger "ja, men den åker direkt i papperskorgen".. Tack för att du gör att mitt jobb känns extra meningsfullt!
jag vet att de flesta inte vill ha den egentligen, men så svårt kan det väl inte vara att sätta upp en lapp om det? man behöver inte taunta stackars mig för det.
(sen är reklam fladdrig och svår att knö ner i små små brevinkast, särskilt om det regnar, hatahatahata)

Kicki sa...

Är det bara jag i hela vida världen som tycker om och vill ha reklam? Den är bra när man ska åka och handla mat, den är bra när man klurar över julklappar och mycket annat. På min brevlåda kommer det aldrig att stå "Reklam - nej tack!"

sabina sa...

jag tycker det är bra med reklam jag också! kul att titta igenom och man kanske hittar något extra billigt som man vill ha vem vet!

Anonym sa...

Jag lämnade alltid min reklam i dessa lådor när man bodde i korridor. Måste man vara så otrevlig?

© Arga Lappen -
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från Arga Lappen, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.