02 december 2007

Arga bloggkommentaren

Kommentar till senaste blogginlägget... hehe:

bloggupproret_2007@hotmail.com sa...
Hej!Jag vill inleda med att säga att detta snart kommande påhopp ej har något med dej som person att göra. Du råkade faktiskt bara komma upp med din ensamma blogg vi en googlesökning efter något helt annat. Men nu kan jag ej hålla inne mitt hat mot bloggar längre. Alltså helt seriöst, vad fan håller du på med? Det finns ju inte en vettig själ som bryr sig om vad fan du hade för dig förra tordagen, förurtom dina trötta vänner som du förmodligen tvingar läsa denna blogg. Vore det inte enklare att bara skicka ett mejl till dem en gång i veckan där du förklarar vad du gjort den gångna tiden så att alla kan få sitt behov av "ditt liv" tillfredsställt. För du tror väl inte på fullaste allvar att någon läser detta. Varken denna kommentar, eller din blogg. Så vad har vi uppnått med detta? Absolut ingenting. Följaktligen anser jag att både du och jag skall sluta upp med dumheterna och hänge oss åt något med lite relevans och allmännytta istället. Eller vafan, skaffa en dagbok om du vill ha nån stans att vädra åsikter. Jag ville nämligen hitta en söt tjej som jag såg på tunnelbanan häromdagen och gjorde därför en sökning efter henne på google. Och vad får jag upp, jo, 1276230 dumma jävla bloggar, och inget om henne. Så hur vore det om vi rensade internet från dessa stolletyg och levle lite på riktigt i stället? Vad säger du? Jag är öppen för debatt om du känner att detta är något du stör dig på. Vänligen skicka ett mejl (bloggupproret_2007@hotmail.com) där du med några rader kan motivera varför du tyckte att jag skulle behöva läsa denna sörja. Och återigen, kom ihåg att detta vansinnesdåd á la Michael Douglas i "Falling down" ej är personligt riktat mot din blogg. Jag skulle dock bara verkligen vilja veta varför denna cancersvulst ej vill dö, och varför du tycker att jag ska drabbas?Hoppas att du ej tar illa upp!

Hälsningar
/Bloggupproret 2007!!! Nu räcker det.

13 kommentarer:

Danne sa...

"Jag ville nämligen hitta en söt tjej som jag såg på tunnelbanan häromdagen och gjorde därför en sökning efter henne på google." - - - "...och levde lite på riktigt i stället?"

Snyggt sätt att skjuta sig själv i foten.

Jävla stolpskott.

TeachGirl sa...

H*n letar uppenbarligen inte så mycket utan klistrar mest in sin kommentar på x antal bloggar. Jag har sett den på tre olika nu.

Anonym sa...

Det här är ju dock spam, den dyker upp på en hel del bloggar just nu...

sara sa...

Dåligt rutet, skulle man kunna säga. Och dåligt riktat. Men jag förstår denne person ändå. Ska vi vara ärliga så är 80 procent av världens bloggar totalt ointressant crap om pormaskklämning, fikavanor och gnäll. Men man får försöka vara positiv och hoppas att mängden bloggar reglerar sig själv så småningom.

emasann sa...

klockren i sitt sammanhgang =)

HAHAAHAAHAHAAHAHH sa...

typiskt att han skriver ett argt brev i en blogg där man BARA publicerar arga brev. omg!!!!!

Martin sa...

Jag förstår han till viss del... så satans tröttsammt med alla "personliga" bloggar överallt om som handlar om allt ifrån vilka skor bloggskrivaren skall ha på sig till helgens fylleskandaler.

Men att hålla på och skicka ut sånt här är ju klar överdrift. :) Vill man inte läsa skiten så är det ju bara att surfa vidare.

Dock är ju sådana här bloggar guld värda.

Anonym sa...

Hahah, ja ironin är ju komplett. En virtuell arg lapp uppsatt som kommentar på arga lappen

Drottning M sa...

jag vill också bli spammad av "bloggupproret". det vore så smickrande!

och visst är det att skjuta sig själv i foten - med ståltolvor = köttfärs.

Joahi sa...

Jag förstår inte problemet, låt bli att läsa det då liksom? Jag fortsätter skriva min iaf :)

Anonym sa...

Jag fick denna i min blogg...jag brydde mig inte, men mina läsare rasade.

pix sa...

Det är som att klaga på att det finns för mycket websidor med teknisk data för att man inte vill veta hur alla möjliga elektroniska apparater funkar.

De finns där för att vissa tyckte det var en bra idé. Det är inget tvång att läsa bloggar etc man läser väl det man vill för fan.

Fex sa...

Hur googlar man på en tjej man sett på tunnelbanan?

skriver man in typ:
"Söt tjej gröna linjen lördag eftermiddag" eller nåt?

© Arga Lappen -
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från Arga Lappen, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.