13 februari 2008

Här kanske en hund ligger begraven?
Credit: Oiden

9 kommentarer:

Anonym sa...

Den där lappen var inte rolig för när det luktar så på flera våningar och det ökar i styrka så brukar det handla om en person som dött ensam i sin lägenhet och inte har några släktingar eller andra som upptäckt personen än.
Förstår inte varför den som klagat inte slagit larm om det direkt. Den här lappen är för mig inte speciellt rolig.. men men..

(jag har varit med om 2 grannar som dött och lukten gått in till mig genom ventilerna. det är ingen lek..)

Anonym sa...

anonym - kan det inte vara så att det roliga ligger i "vi har även ringt plan 4"?

Fast jag håller med dig i sak.

Anonym sa...

men så står det ju inte.
Det står "har också ringt/boende plan 4"

Anonym sa...

JAg tycker det ät roligt med första tillskrivningen på lappen: "det är sanna..."

hola chicka sa...

jag tycker att det roliga är att 2 på plan 4 har ringt. kan det vara lappskrivaren som förtydligar sig ytterligare en gång?

Glädjedödare sa...

Siten heter väl inte "roliga lappen". Däremot står det "Har du en arg eller KONSTIG lapp.." och då får man väl påstå att den här lappen passar utmärkt. Konstig är den allt.

Drottning M sa...

det är nog någon som har dött - jag tycker att det är komitragiskt.

och de som opponerar sig mot bloggens namn i förhållande till bloggens innehåll kan ta sig i röven och starta en blogg som heter "ordnung & rednung und luthersk moral"

Anonym sa...

Jag tycker att det är kul för att lappen är från Mässen. Skulle vara kul om man får veta vilket nr den är ifrån:) Mer eller mindre bor där själv.

Kan upplysa om att det alltsom oftast stank sopor tidigare då folk inte förstår hur sopor ska kastas!

Anonym sa...

Eller så bor vederbörande granne med Tord (en av figurerna i Kvarteret Skatan) som enligt hans rival Paul ska lukta väldigt illa.

© Arga Lappen -
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från Arga Lappen, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.