
Credit: Klara
En arg lapp säger mer än dess tusen arga ord
Arga Lappen är en blogg som frossar i de där små subtila budskapen vi människor kommunicerar med i köket, i förrådet, i tvättstugan, ja i princip överallt där vi delar utrymme. Jag har under en längre tid samlat på mig foton av uppsatta lappar, till en början på egen hand, men numera främst med hjälp av er läsare. Arga Lappen uppdateras kontinuerligt med de bästa guldkornen ur denna samling, uppblandat med en och annan omvärldsbetraktelse. Har du en arg eller konstig lapp, skylt, banderoll eller liknande som skulle passa på bloggen? Skicka in ditt bidrag till argalappen [at] hotmail.com. Glöm inte att ange ditt alias för Cred. |
7 kommentarer:
vfr skriva hur många % chokladen innehåller? :P asg
anonym: Det kanske var hur mycket av chokladen som personen hade tagit? :)
anonym #2:
Jag som trodde att procenttalen beskrev lappskrivarens ilska över svinnet..?
Marabou dajm = 40% ilska och Dark orange = 60% ilska liksom.
Skönt också att det fanns tre ilskefria veckor där emellan så att det inte blev 100% ilska på ett bräde, det kunde ha blivit obehagligt nämligen.
Ånej nu fick jag den här jävla reklamjingeln på hjärnan "merci is a way of saying thanks, merci for being you." Usch!
Jag vill inte verka negativ, men i vissa fall är arga lappar rätt nödvändiga. Jag tror jatt jag ska bli en arglappsskrivare. Inte för att detta med chokladen är en sådär överdrivet jätteupprörande arglappsskrivningsorsak tänkte jag bara påpeka detta.
Ja, hallå! Undrarhur det känns? Hade det varit nån fin, mörk choklad med typ 80% och uppåt så hade det kanske varit intressant. Att Daims mjölkchoklad innehåller 40% kakao är ju knappast intressant. Plebejer...
60% är en helt godkänd kakaohalt för kvalitetschoklad, 80% är för mycket, nånstans 60-75% bör det vara för mörk choklad.
//Chokladsnobb
Skicka en kommentar