05 april 2008

Kattastrofala utsvävningar
Credit: K

10 kommentarer:

Anonym sa...

Katter som går fritt ute ska vara kastrerade tycker jag. Men fy för skrivaren...så otäck får man inte vara.

Rescue sa...

Raka puckar, det där kan i alla fall inte misstolkas!
Skön stil.....!

;-)

/Tony

Johan W sa...

Jag gillar typsnittet.

Anonym sa...

Jag känner en som faktiskt gjort en ljuddämpare till sitt gevär för att ta hand om problemet med statens goda glömska. Han lever dock i ett grannland så ni behöver inte vara oroliga.

/Björn

Clee sa...

Fixa ägaren i stället för katten. Det är ju ägaren som inte tar sitt ansvar. De flesta katter brukar föredra att bli rätt omhändertagna och stimulerade inomhus, om de bor så att andra och de själva blir störda.

Anonym sa...

Kastrering? Va'fan, kastrera dig själv om det nu låter så jävla kul. Vad är det för stil att neka din (förmodade) honkatt lite sex. Det är i vilket fall djurplågeri att ha katt om man bor i stan. En katt är en levande varelse, inte en modeaccessoar som man själv kan bestämma över.

Anonym sa...

haha

Anonym sa...

Självklart har kattägaren ett ansvar, men va faaaaaaan??? Skulle jag se en sån lapp i mitt område så hade jag satt upp en liknande fast med ordet "grannhimmelen" på... J-a idiot!

Anonym sa...

Inga andra djur än människor har rätt att leva som de är skapta på denna jord. Eftersom vi är människor så har vi rätt att bestämma över alla andra djur. För det har GUD sagt. Eller hur? Förbaskade antropocentriker.
Borde sätta upp en skylt att icke-kastrerade raggande Strauss-läsare inte får vistas i stan.

Anonym sa...

Min katt är grå ='(

© Arga Lappen -
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från Arga Lappen, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.