15 april 2008

Återväxten är tryggad

Idag blev jag riktigt glad i själen då jag ramlade över den här lappen i mitt arkiv. Den härliga balansen mellan brist på proportioner och impulsivt språkbruk, de två stöttepelarna i en väldisponerad lapp, blommar här ut i ett stycke sällan skådat ögongodis, dessutom kolorerad i enlighet med Goethes färglära. En stor lappskrivare är född!Credit: Madde

8 kommentarer:

Johan B Eriksson sa...

Den glassen är nog borta för evigt.

Siquidem sa...

När jag ser denna fabulösa retrolayout, tänker jag automatiskt på ordet vuxendagis.

Rescue sa...

Vilken jädra skön lapp! Glada färger, snäll inledning och vasst avslut. Alla ingredienser på plats!!

:-)

/Tony

Anonym sa...

Haha jag trodde det var en inbjudning till ett barnkalas pga färgerna och tänkte vad är det här för nå sen när jag klickade upp den och läste spred sig ett litet skratt i kroppen... Vem orkar färglägga och skriva en lapp om twixglass när man kan gå å köpa ny?

leaster sa...

OBS! OBS! OBS! OBS! osv

Marcus sa...

Här ser man att barn tar glass på mycket stort allvar.

Ett tips för den latsmarte: säg till ditt barn "städar du garaget, tvättar bilen, klipper gräsmattan och dammsuger hela huset så får du en glass". Funkar alltid.

R. Mutt sa...

Om man bor i studentkorridor, har en glass kvar, är superbakis och den visar sig vara borta skulle man nog blir helt jävla rabiat. Jag förstår verkligen alla de onda känslorna. Förmodligen skulle min lapp vara värre.

hanna sa...

Jag har en känsla av att den inte smakar lika gott ifall den kommer tillbaka...

© Arga Lappen -
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från Arga Lappen, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.