02 mars 2008

Fyra bröllop och en besudling
Credit: Steffo

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, jag vet inte var jag ska börja. Vi gör så här:

1. Teckenstorleken? Människan kompenserar för ngt. :)
2. Om ngn ställer en låda med blandat skrot vid en källardörr så ska den väl knappast bli förvånad om ngn godhjärtad människa forslar bort skrotet därifrån?

linda sa...

hahaha!

aja, får skylla sig själv litegrann.
dessutom SKRIV SÅ FOLK FÖRSTÅR.

Matilda sa...

varför har folk svårt att skilja på mitt och ditt??

Anonym sa...

Låter som verket utav en full fjortis som vill impa på sina vänner.

Szara sa...

Det står alldeles för ofta gammalt skräp och skräpar kring förråden i bostadshus. Som den ordningssamma människa man är går man hela tiden och slänger skiten åt sina grannar.

Då kan det kanske hända då och då att man slänger nåns viktiga skräp som inte ännu blivit skräp. Synd. Sluta lämna grejer överallt. Håll reda på sakerna i fortsättningen.

HAH

Anonym sa...

om nu bröllopssakerna var så viktiga vfr inte förvara dem på ett bra ställe?! som många redan sagt så kan det uppfattas som skräp och antingen slängas bort eller tas om hand ^^

ordinary - just like you sa...

fattar inte folk att det inte är någon idé med lappar?! den som gjort dessa saker kan säkert knappast läsa, det är inte många (nyktra) vuxna människor som går omkring och jävlas på det här sättet. jag är en idag (någorlunda) hänsynsfull medborgare, tro mig - men visst fan har jag både "äggat" brevlådor och annat skoj i mina yngre dar. det är bara sånt kids gör, småbus och onödigt att irritera sig på. lite jord i en "vacker" kasse liksom, haha..

urban myth sa...

@ ordinary - just like you

"visst fan har jag både "äggat" brevlådor och annat skoj i mina yngre dar. det är bara sånt kids gör, småbus och onödigt att irritera sig på."

Jaha du...

Det blir sjuttio Ave Maria och femtio armhävningar, och synda icke mer. Och bikta dig icke mer heller, för du blir i alla fall inte förlåten.

© Arga Lappen -
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från Arga Lappen, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.