01 mars 2008

Inte konstigt att vissa får lust att "Go Postal"Credit: An2

14 kommentarer:

Isidor sa...

Är man föräldraledig kan man jaga de djävla reklamutdelarna med tillhygge.
Själv har jag en fin brevbärare som aldrig lämnar reklam, men alla förbannade mäklare och sotare och tveksamma insamlare av kläder och ...

sessan sa...

Om det stod så där så skulle jag definitivt trycka ner hela husets reklam i den där brevlådan ...

Anonym sa...

Instämmer med ovanstående.

Jag har under en tid jobbat som brevbärare och det är ett väldigt otacksamt yrke. Folk verkar inte förstå att man inte har kontroll över det faktiskt postflödet annat än från det man sorterar ut och lämnar ut själv. "VARFÖR HAR DU INTE MIN HEMMETS JOURNAL IDAG?!?!"

Med detta säger jag dock inte att denna skylt var aningen humoristiskt, men lägenhetsinnehavarjäveln skulle då fått en hel bunt reklam av mig för sin odräglighet.

Anonym sa...

Jag får reklam trots "Ingen reklam tack"-skylt, men det är inte från Posten eller nån från SDR eller så, utan det är flygblad med reklam om vissa evenemang och man kan göra både det ena och det andra och söka extrajobb här och där... Precis som Isidor nämnde är Mäklare riktigt duktiga på det med..

Anonym sa...

Haha, håller med sessan. :D

Wise sa...

Pss, fan vad less jag är på alla töntiga 'ingen reklam'-lappar. Ni får väl fan ta att det kommer lite reklam då och då.

tove sa...

Det är rätt! Död åt brevbärare! De levererar saker man inte vill ha mitt i natten och är icke läskunniga, jag vill bara ta all jävla reklam och köra upp i röven på dem!

Anonym sa...

Shoot the messenger!

Anonym sa...

Wise: LITE reklam? brevlådan svämmar ju över! Vissa vill ha reklam andra vill inte, jag kastar allt sånt skit utan att ens kolla på det. onödigt skräp kan de behålla för sig själva! Jag gillar lappen skarpt men vet att om jag hade en sån hade jag förmodligen fått dubbelt så mycket reklam så jag nöjer mig med endast "ingen reklam"

Kim sa...

Vill man inte ha reklam ska amn slippa, men jag jobabr själv som Brevbärarejävel och ibland när det är mycket post och reklam på sicådär ett halvt kilo kan dte ibland hända att de slinker ner i fel låda, men då är det väl bara att slänga..
Att jobba som brevbärare i sverige är kasst, utomlands får man beröm här får man sura miner för att det och det inte kommit fram.

Cineast sa...

Hahahaha, så jävla roligt.

Anonym sa...

Klockrent, brevbärare är efterblivna. De borde lära sig läsa eller skaffa ett annat jobb där de inte behöver kunna det.

Anonym sa...

Inget fel på brevbärare. Jag får aldrig reklam med posten. Alla jävla pizzerior och jehovas vittnen däremot, de tycker att de kan göra reklam för sin mat eller sin gud hur de vill.
Nä, de som skulle ha spö och skampåle är alla nollor som tillverkar reklam.

Anonym sa...

Snubben som har skylten är/var brevbärare..

© Arga Lappen -
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från Arga Lappen, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.